Wat is equicoaching?

Coaching met hulp van paarden
Soms hebben mensen blokkades die het functioneren hinderen. Oorzaken hiervoor kunnen zijn: Belemmerende overtuigingen veroorzaakt door bijvoorbeeld; opvoeding, trauma’s, nare ervaringen uit het verleden.

Equicoaching is een coachingsmethode waarbij u zelf op zoek gaat naar blokkades of vragen die uw levensgeluk in de weg staan. U staat hier echter niet alleen voor. U gaat samen met het paard op zoek naar antwoorden door middel van een aantal simpele oefeningen.

Het is niet noodzakelijk om bekend te zijn met paarden. Er zal niet op het paard gezeten worden. De oefeningen zullen uitsluitend naast het paard plaatsvinden. Daarbij bepaalt u zelf of een oefening voor u geslaagd is. Ook bepaalt u zelf het einde van de oefening.

Paarden zijn heel gevoelige wezens en voelen blokkades perfect aan. Ze zijn heel goed in staat die blokkades in de mens te spiegelen. Het paard spiegelt de ziel van de mens. Paarden zijn hoog sensitieve dieren. Ze leven puur in het hier en nu, in het moment met het wij-gevoel. In tegenstelling tot de mens die vaak in het ik-gevoel leeft.

Persoonlijke equicoaching betreft individuele coachingssessies. Aan de hand van een vraaggesprek en eenvoudige oefeningen naast het paard gaat u op zoek naar de antwoorden.

Collectieve equicoaching is bedoeld voor het coachen van groepen mensen zoals gezinnen, teams, organisaties en bedrijven. De op maat uitgewerkte trainingen zijn er op gericht om de uitdagingen binnen uw team of organisatie aan te pakken.

Als u interesse of vragen heeft, neem gerust vrijblijvend contact op via:

Telefoon:
Tel 078 6736790
Mob 0611130878

Email:
info@equicoachinghoekschewaard.nl

Equicoaching Hoekschewaard