Aanbevelingen

Zuid-Holland, november 2016
Ik heb me ontworsteld aan een vrij turbulente jeugd en pubertijd, veroorzaakt door de moeilijke relatie met mijn vader. Op eigen kracht ben ik vrij ver gekomen, maar ik had nog een aantal flinke hindernissen te nemen om me uiteindelijk zo sterk, stabiel en zelfverzekerd te voelen zoals ik me nu voel.

Equicoaching heeft me geholpen om deze hindernissen met succes te nemen. De paarden van Equicoaching Hoekschewaard hebben me bewust gemaakt van de struikelblokken in mijn leven. Ze hebben me geleerd om eerlijk tegenover mezelf te zijn en om zelf richting te geven aan mijn leven. Het proces is wonderbaarlijk snel gegaan. In korte tijd werd duidelijk welke beslissingen ik moest nemen om gelukkiger verder te leven.

Uit privacy-overweging geen naamsvermelding


‘s-Gravendeel, mei 2016
Wat ik erg waardeer is dat Koos geen blad voor de mond neemt. Alles is bespreekbaar. Vaak heb ik gedacht, hier moet Koos iets mee doen. En ja, Koos vond zijn opleiding. Ik ben trots dat ik een van de proefpersonen mocht zijn. Ik ben er veel wijzer door geworden. Vaak confronterend, maar daardoor werden de hobbels uit mijn verleden glad gestreken. Ik zit een stuk beter in m’n vel. Ik krijg grip op de situatie en het verleden krijgt een plaats.

Door de individuele equicoachingsessies werd het duidelijk waarom ik op een bepaalde manier reageer op situaties en gebeurtenissen in mijn leven. Ik ging er mee aan de slag en ik werd veel rustiger. Door die rust pak ik nieuwe dingen beter op. Ik ben beter gaan luisteren en ik ben veel minder haastig.

Nu heb ik de rust om over dingen na te denken. Ik vind het makkelijker om dingen over te laten aan anderen. Dat kon ik vroeger niet. Toen voelde ik altijd een last op mijn schouders. Dank je voor deze openbaring. Want dat was het voor mij. De paarden hebben mij doen inzien dat ik er nog niet ben maar er zeker ga komen!

Uit privacy-overweging geen naamsvermelding